Bredbandsinformation nr.2 2017

INFO FRÅN BREDBANDSGRUPPEN
Vi kan med glädje meddela att Zitius nu har bestämt sig för att starta upp byggnationen av fibernät i Vitådalen. Projektledare för projektet blir till att börja med Reinhold Isaksson från Zitius i Umeå.
Upphandling av huvudentreprenör kommer att ske inom kort. Så snart huvudentreprenör är vald startas detaljprojekteringen och ett bygguppstartsmöte kommer att hållas för att informerar Vitådalsbor och potentiella entreprenörer om projektet.

Förläggning av fibernätet påbörjas förhoppningsvis till våren 2017. Eventuellt kan byggstarten för Vitådalens ytterområden försenas beroende på utfallet på Zitius ansökan för stöd från Länsstyrelsen.

Ni som fortfarande inte har någon registrerad beställning hos Zitius kommer än en gång få tillsänt er ett mejl med information om hur ni går till väga för att beställa en fiberanslutning.

Kontrollera på kartan om er adress är registrerad som intresserad (gul prick), har en registrerad beställning (grön prick) eller har en röd prick som innebär att ni inte har gjort en intresseanmälan eller en beställning.
http://fibertillalla.se/vitadalen

Har ni frågor kan ni mejla eller ringa bredbansgruppen.
https://www.vitadalen.se/bredband/
Ni som ännu inte har gjort någon intresseanmälan kan göra det på
http://www.fibertillalla.se/

Webbplatsen använder cookies för att fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du användandet av cookies.