Norrbottens mediekarta håller på att ritas om

Luleå Gratistidning vann annonsupphandling – men nu måste den göras om
När Luleå Gratistidning som ingår i Norrbotten Gratistidning vann en stor upphandling för Luleå kommuns annonsering tog Norrköpings-ägda Norrbottens media i med hårdhandskarna och anlitade en juristfirma från Stockholm. Nu måste upphandlingen göras om – utifrån teknikaliteter.

– Det här tilltaget visar svart på vitt att Norrbottens mediekarta håller på att ritas om på allvar. Gratistidningarna upplever en renässans när de gamla medieaktörerna monterar ner sin verksamhet. Att det här överklagats innebär att vi blir mer taggade och vi kommer att lämna ett avsevärt starkare anbud än Norrbottens media den här gången också.

Vi har dessutom den stora fördelen att många ser vikten av att jobba med en stark partner med lokalt ägande, inte en där pengarna slussas ut ur länet, avslutar Peder Gidlund […]

Luleå gratistidning

Luleå Gratistidning fortsätter satsa – bättre distribution & tryck från hösten

Från och med vecka 32 kommer Luleå Gratistidning och alla Norrbotten Gratistidnings produkter att tryckas på lokalt ägda Norrans tryckeri i Skellefteå. Samtidigt tas distributionen över av Postnord.

– Det är två starka partners som vi nu väljer att gå över helt till. Vi väljer på det sättet att gå bort från att använda Norrköpings-ägda Norrbottens media för tryck och distribution, säger Peder Gidlund, ansvarig utgivare […]

Luleå gratistidning

Lämna en kommentar

Webbplatsen använder cookies för att fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du användandet av cookies.