Uppdatering från oss i friskolan.

Jämtö-Vitåbladet nr.1 2022
Vi vill till att börja med tacka alla som skänkt pengar till insamlingen som vi har tillsammans med Vitå folketshus förening. Dessa pengar kommer att komma väl till användning under uppstarten av skolan.

Denna insamling pågår fortfarande och alla bidrag små som stora är vi otroligt tacksamma över.
Sedan sist så har vi fått ett elevantal som gör att vi har en fungerande budget för uppstartsåret. Vi har rekryterat personal och i skrivande stund har vi klart med rektor Petra Irebjörk, lärarna Virve Lantto och Louise Rönnbäck. Utöver dessa så pågår rekryteringen av ännu en lärare samt personal till fritidsverksamheten. Rekrytering till elevhälsan pågår även denna i nuläget där har vi klart med specialpedagog Marianne Bladfors.

Vårt arbete fortsätter med att få ihop alla delar av verksamheten samt svara på de frågor som skolinspektionen har inför uppstarten. Vi kommer framöver att behöva frivilliga som hjälper till med veckostädning samt att köra skolbussen från jämtösidan och till/från skolan.

Är ni intresserade av att hjälpa till med något av detta så maila oss info@vitadalensskola.se
alt ta kontakt med någon i styrelsen så skriver vi upp er på våra listor.

Lämna en kommentar

Webbplatsen använder cookies för att fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du användandet av cookies. 

Hide picture