VITÅ ROCKFEST
GRÄVARDAGEN
VITÅDALSLOPPISEN
VITÅDALSLOPPISEN
VITÅ ROCKFEST
previous arrow
next arrow

Norrbotten vs nollåttorna i klassisk konflikt

Läckra Folkets Hus i Bjurå stod värd när Norrbottensteatern hade premiär på sitt tragikomiska lustspel ”Stenar i fickan” i lördags, en irländsk berättelse om ”konflikten” stad – land. I bänkarna satt folk längs hela Vitådalen, från Jämtön upp till Långsel och att döma av publikreaktionerna blev det tummen upp.

Bjurå Folkets Hus.
Ett rikt rollgalleri bestående av tillresta stockholmska filmarbetare möter en samling statister från den norrbottniska by där inspelningen äger rum. Folk från Fjollträsk versus kärva norrbottningar med drömmar om ett annat liv, eller åtminstone drömmar om lite variation i livet. Se där premissen för spelet där vi i publiken lite lagom publikfriande fick spela rollen som extra statister.


Lämna en kommentar